Oldal kiválasztása
KINVA ART
Ez az oldal a KINVA ART weboldal csoporthoz tartozó oldalakat mutatja be. Kérd itt alul az értesítőt, a friss hírekért!

KINVA ART OLDALAK
Jelenleg a következő 3 weboldal tartozik a KINVA ART Csoporthoz

02

ONLINE FESTŐTANFOLYAMOK

A KINVA által létrehozott oldalon a festészet online tanulására van lehetőség. Az online tanfolyamok, tananyagok, oktatóvideók segítségével, mindenki otthonából az internet segítségével tanulhat festészetet.

03

KINVA FESTMÉNYEK

Az oldal Nagy Krisztián – KINVA festményeit mutatja be. Ezenkívül KINVA személyes blogja itt olvasható, ahol alkotásairól, inspirációiról, munkamódszereiről és személyes gondolatairól, történeteiről olvashatsz.

04

ONLINE FESTŐMŰVÉSZ MAGAZIN

A régi, KINVA ART FESTŐMŰVÉSZ BLOG új helyszínen, kibővített tartalommal. A festészetről, festőművészetről, festőmesterségről olvashatsz a blogon, ahol rengeteg tartalom közül válogathatsz.

A KINVA ART Youtube csatorna
A KINVA ART Youtube csatornán számos érdekes, Magyar nyelvű videót tekinthetsz meg, melyek a festészettel kapcsolatosak. Iratkozz fel te is a youtube csatornára, és nézd meg a videókat!
KINVA ART Festmény Galéria
Az oldal a kinvafestmenyek.com címen érhető el. Itt nézheted meg KINVA Festményeit és a művész személyes blogját is itt olvashatod!

Online Festőtanfolyamok

Tanulj festészetet online, az internet segítségével, kényelmesen, otthonról, saját időbeosztásod szerint! A festészet és a rajz szinte minden területéről találsz oktatóanyagokat, és oktatóvideókat a onlinefestotanfolyamok.com oldalon! Nézd meg te is!

Festőművész Magazin

A festomuveszmagazin.com címen találhatod, Magyarország egyik leg informatívabb, online festészeti portálját, ahol rengeteg szakmai blogbejegyzés található a festészet majd minden területéről! A festomuveszmagazin.com a régi KINVA ART Festőművész Blog kibővített utódja. Nézd meg, és olvasd az ingyenes tartalmú Online Festőművész Magazint te is!
Our Clients
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus errorae sit voluptatem accusa antium doloremque nor laudantium, totam rem. Consect edipi.